Werken & Studeren

We Do, We Learn, We Lead

Deel dit :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wil  jij door studeren, doorgroeien, bijleren of specialiseren? Met het ruime aanbod bij het PTC vind je altijd een opleiding die aansluit bij jouw ambities en privéleven. De colleges bij het PTC worden in de avond verzorgd, waardoor werk en studie combineren makkelijker wordt.  Volg je hart en maak een keuze uit de onderstaande opties, die bij jou persoonlijke situatie past.

Bachelor- & masterprogramma’s

Schrijf je in voor één van de Bachelor programma’s van het PTC. De colleges worden door de week verzorgd en wel van 18.00u tot 21.00u. Het onderwijs wordt verzorgd op verschillende manieren.

Het Fysiek onderwijs, waarbij het onderwijsaanbod van fysiek, aangevuld met virtueel onderwijs, blijft bestaan. Bij deze onderwijsvorm zal het gebruik van het vastgesteld rooster onveranderd blijven. Werk jij graag samen en heb jij behoefte aan interactie met docenten? Kies dan voor deze onderwijsvorm.

Een andere onderwijsvorm waarvoor je kunt kiezen is Afstandsonderwijs, waarbij je in je eigen tijd en eigen tempo kan studeren. Bij Afstandsonderwijs is vooral zelfstudie en zelfdiscipline beslissend om de opleiding met goed gevolg af te ronden. Bij deze onderwijsvorm zullen twee vaste contactmomenten tussen studenten en docent live via het internet aan de hand van applicaties zoals Zoom, Teams, Google classroom (virtueel onderwijs) worden georganiseerd. Practica en projecten zullen fysiek op PTC locaties verzorgd worden op vaste momenten, waarbij er sprake zal zijn van verplichte aanwezigheid. Heb je een sterke zelfdiscipline en grote interne motivatie, kies dan voor deze vorm van onderwijs.

Met ingang van het collegejaar 2021-2022 biedt het PTC ook het Modulair onderwijs aan. Bij deze onderwijsvorm schrijf je je in voor een aantal modules van een van de PTC-programma’s.  Je kunt alleen kiezen voor modules die je in dat collegejaar kunt volgen. Het aantal modules bepaal je zelf. Bij betaling voor meerdere modules in 1 keer, ontvang je een korting. Na succesvolle afronding van de modules ontvang je een certificaat. Je kunt kiezen uit: Fysiek modulair onderwijs of Afstands modulair onderwijs. Modulair onderwijs, is flexibel onderwijs! (deze 3 in blokjes model plaatsen).

Bekijk de tarievenlijst(link tarievenlijst) voor de prijsverschillen tussen de diverse onderwijsvormen.

Heb je interesse in een bepaald programma, maar je wilt niet de hele opleiding volgen? Kies dan voor contract onderwijs. Kies een module, maak een toets en ontvang een certificaat. Je kunt hierbij kiezen voor modules uit alle bachelor- & masterprogramma’s. Voor meer info: mail naar cbret@ptc.edu.sr

Inschrijven voor een programma