PTC wint National Quality Award in de categorie ‘Service’

PTC- University of Applied Sciences is als overall winnaar uit de bus gekomen tijdens de National Quality Awards 2022 in de categorie ‘Service’. Het National Quality Awards 2022  – programma is uitgevoerd door het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) met ondersteuning van de CARICOM Regional Organization for Standards and Quality (CROSQ). De award uitreiking werd op vrijdag 15 juli jl. gehouden in het Assuria event center.

Het doel van dit programma is om Surinaamse bedrijven en of organisaties de kans te geven om aan te tonen dat zij de beste kwaliteit producten of diensten aan de klant brengen. Het uitroepen hiervan vindt plaats door middel van een beoordeling door experts.

Het ‘National Quality Awards 2022’- programma is verdeeld in enkele subcategorieën en 4 hoofd categorieën waaronder: Production, Green initiative, Service en Customer focus.

In de periode juni 2022 werd het PTC beoordeeld op de volgende onderdelen: organisatorische focus, klant tevredenheid, human resource focus, procesmanagement en bedrijfsresultaten.

Met deze award heeft het PTC erkenning ontvangen voor haar inzet. Het instituut zal continu blijven werken aan de verbetering van de kwaliteit van haar dienstverlening.

En zoals onze slogan luidt: We Learn, We Do, We Lead!

De National Quality Awards 2022- categorie ‘Service’

Drs. Margerie Stakel-Telgt, Manager Student Services heeft namens het PTC deze award in ontvangst mogen nemen.