Winnaars PTC-PetroEd Laptop raffle

Het Polytechnic College Suriname (PTC) biedt in samenwerking met PetroEd vanaf November 2022 online cursussen in Oil & Gas aan. PetroEd is een USA-based trainingsinstituut gespecialiseerd in het aanbieden van Oil & Gas trainingen waarbij er gebruik wordt gemaakt van de platforms SkillGRID LMS (Learning Management System) en SkillGRID CMS (Competency Management System). Verschillende cursussen zijn IADC-certified (gecertificeerd door de International Association of Drilling Contractors). 

PetroEd heeft via PTC 1000 licenties ter beschikking gesteld aan de Surinaamse gemeenschap. Deze licenties betreffen drie (3) gratis cursussen voor de deelnemer, te weten Basic Principles of Petroleum, Oilwell Drilling en Introduction to Well Control. Gedurende de periode November 2022 – April 2023 hebben 500+ participanten zich geregistreerd voor deelname aan deze cursussen. Op 14 april 2023 zijn er voor de 14 finishers van deze cursussen een online prijzentrekking gehouden, waarbij 2 Rigpass-trainingen en de hoofdprijs -een HP Chromebook- verloot zijn geworden. 

Via ZOOM mochten de participanten hun ervaring delen met de CEO van PetroEd, Greg Bihn; twee van deze participanten hebben dan ook elk een Rigpass-training aangeboden gekregen. De laptop-winnaar is Cheraine Amelo en de vier Rigpass-winnaars zijn Ganeshwar Jairam, Shivangi Ramsoedh, Suzanne Lionaar en Rohan Chaudharie. Met een Rigpass-certificaat kan de cursist op een offshore-base tewerk gesteld worden.  

PTC blijft in samenwerking met PetroEd deze trainingen aanbieden; later in het jaar vinden er meerdere prijzentrekkingen plaats.

De laptopwinnaar is Cheraine Amelo neemt haar prijs in ontvangst van PTC directeur Robby G. Holband.

Winnaar Rigpass Suzanne Lionaar neemt haar prijs in ontvangst van PTC directeur Robby G. Holband.

De vier Rigpass-winnaars zijn Ganeshwar Jairam, Shivangi Ramsoedh, Suzanne Lionaar en Rohan Chaudharie.