Leading By Example

Leading By Example: Rinia Douglas, MBA alumnus

Master graad behalen

Rinia Douglas is op 12 december 2022 op 56-jarige leeftijd afgestudeerd van de Master studie MBA in Innovation & Technology. Na het behalen van haar MO-B Economie in 2020 heeft zij besloten om verder te studeren. Ze heeft geprobeerd zich in te inschrijven bij verschillende HBO onderwijsinstellingen, maar werd helaas elke keer afgewezen. “Mijn zoon, Otniёl Douglas die in 2018 zijn bachelorgraad behaalde op het PTC, kwam een dag thuis en vertelde dat hij zich heeft ingeschreven voor de MBA in Innovationa & Technology. Ik was toen gelijk geïnteresseerd en vroeg hem of ik me niet kon inschrijven” zegt Rinia. “Hij zei ja, mama ga, waarom niet, het gaat zeker lukken. Hij stuurde me alle gegevens die ik nodig had voor het inschrijven. Ik maakte alles in orde en ging zelf richting PTC” vervolgt Rinia. Zij is toen samen met haar zoon en dochter, Latoya Laurens een nieuwe uitdaging gestart bij het PTC. 

Ervaring studieperiode op het PTC

Volgens Rinia heeft zij haar studie periode heel vlot ervaren. ”Het was een grote MBA groep (MBA- groep 7) met alleen assertieve en intelligente studenten. Samen met mijn kinderen hebben we een team gevormd om zo dit met succes af te ronden. Mijn knappe kids waren beide een steun voor mij. Ze zijn beide super gemotiveerd, waardoor ik die push telkens kreeg” zegt Rinia. 

Lifelong learning

“Zelf ontwikkeling: Onderwijs is een sleutel om heel veel te bereiken in je leven” benadrukt Rinia. Zij is van plan om verder te gaan richting een PhD. Tot slot zegt Rinia, “Ik kijk altijd positief naar mezelf. Ik zoek geen motivatie van buiten, maar heb innerlijke motivatie nodig. Ondanks mijn leefttijd ben ik constant bezig nieuwe kennis op te doen” zegt Rinia tot slot. 

Foto links-rechts: Otniёl Douglas, Rinia Douglas en Latoya Laurens

PTC, WE LEARN, WE DO, WE LEAD!