AgriTech Hack-O-Topia finale 2023

1e plaats: Team Green Hats | Project name: Vertical farming: home gardens & plant nurseries

In de finale ronde van de AgriTech Hack-O-Topia op 21 oktober 2023 hebben 3 teams hun project idee en prototype gepitched aan de jury. De jury werd eerst in de gelegenheid gesteld om bij elk team langs te lopen en vragen te stellen. Ook het publiek mocht langs de verschillende teams om hun prototypes te bekijken.
 
Na de walk-through moesten de teams elk in 5 minuten hun project-idee presenteren. Een korte pitch waarin ze het probleem, de oplossing en het belang van hun product moesten toelichten.
Team Green Hats is als winnaar uitgeroepen van de Agri-Tech Hack-O-Topia 2023 met 367 punten. Team Natural Intelligence behaalde de 2e plaats met 297 punten en de derde plaats kreeg team Viridescent met 258 punten.

2e plaats: Team Natural Intelligence | Project name: Garden of Eden: Smart plant monitoring system

3e plaats: Team Viridescence | Project name: Automation Pest Control with a rover / drone – Agri Rent System